Folk

FOLK

Ved David Rehling
Debat
1. marts 2017

Forårsglade

Der er fuglefløjt, forår og formueforøgelse på Københavns Rådhusplads. Bestyrelsen for JP/Politikens Hus har vedtaget at fordoble bestyrelsesmedlemmernes honorar. Det skriver fagbladet ’Journalisten’, der har nyheden fra personalebladet i JP/Politikens Hus.

Fyrede

Personalebladet i JP/Politikens Hus har passende navnet ’Svingdøren’. En række medarbejdere er nemlig svunget ud af huset som følge af fyringsrunder. Ledelsen har begrundet fyringerne med, at sparsommelighed er nødvendig for at sikre husets fremtid

Signalsendere

Tillidsmanden på Politiken siger til ’Journalisten’, at bestyrelsens fordoblede honorar er »et kedeligt signal« efter fyringerne. Fordoblingen begrundes af bestyrelsesformand Lars Munch med, at honoraret var under det halve af tilsvarende honorar andetsteds.

Højtlønnede

Af personalebladet ’Svingdøren’ fremgår dog, at Lars Munchs nye årshonorar på 2,25 millioner kr. er højere end honoraret til bestyrelsesformanden i for eksempel Danske Bank, Carlsberg og TDC. Årsagen må nok søges i, at bladhuset har en ædlere mission.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her