Folk

FOLK

20. februar 2017

Paradise Hotel  

Det skabte så meget furore, da realityserien ’Paradise Hotel’ holdt gallapremiere på den nye sæson, at selv Ekstra Bladets ’Nationen!’ er gået amok over de mandschauvinistiske holdninger, der blev udspyet af den 22-årige deltager Mads fra København.

Paradise-Mads

»Jeg har fundet på et nyt ord. I stedet for at kalde kvinder for kvinder, så kalder vi dem for gokkesokker, for det er noget, man tørrer af i, og så smider man lortet væk, og så er det på tide med noget nyt,« sagde han til premieren. #StolteForældre

Lort

»Man kan ikke stole på lort, der bløder i fem dage uden at dø,« fortsatte Mads, der ifølge ham selv »er den sygeste stodder« i programmets tid. Derudover skal »kvinder bare være glade for, de har fået stemmeret, og ellers holde kæft.« #2017

Paradise-Maja

Den bedste reaktion kommer opgivende fra ’Maja’: »Det lyder som noget, Trump ville sige. Hvorfor skal vi døje med alle de imbecile narcissister på vores skærme i 2017? Det er da træls.« Vi glæder os til 8. marts og ønsker Mads #ALifeWithoutAWoman

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu