Folk

Twitterfolk

Ved @monggaard
Debat
8. februar 2017

@realDonaldTrump

Den amerikanske præsident fortsætter sine angreb på de medier, der tillader sig at anfægte hans ’alternative fakta’: ’Den fallerede @nytimes trykker total fiktion om mig. De har taget fejl i to år, og nu finder de på historier & kilder!’

@TheAdamGoldberg

Det har bl.a. fået skuespilleren Adam Goldberg til at svare Donald Trump: ’Dette er simpelthen ikke sandt. Det er propaganda eller fortrængning. Søg venligst den hjælp, du så hårdt har brug for, og som fremtidige generationer fortjener. Tak!’

@Kasparov63 1

Den russiske skakspiller og aktivist Garry Kasparov citerer en tidligere præsident, Ronald Reagan: ’Dengang og nu troede vi på, at der ingen grænser er for udvikling og menneskelige fremskridt, når mænd og kvinder er frie til at forfølge deres drømme.’

@Kasparov63 2

Og så forklarer Kasparov, hvorfor den engang så udskældte præsident er værd at lytte til: ’Reagans tro på, at dette gjaldt ikke bare for amerikanere, definerede det, der gør Amerika fantastisk for mig og så mange andre udlændinge. Frihed for alle.’

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her