Folk

Twitterfolk

10. februar 2017

@realDonaldTrump

Butikskæden Nordstrom droppede Ivanka Trumps tøjlinje, og så blev farmand sur: »Min datter Ivanka er blevet så uretfærdigt behandlet af Nordstrom,« tweetede han. »Hun er en fantastisk person – skubber mig altid i den rigtige retning! Frygteligt!«

@CharlesMBlow

»OBS,« skriver New York Times’ Charles M. Blow med henvisning til debatklimaet i USA. »Hvis man ’er træt af at høre om racisme,’ så forestil dig, hvor trætte de, der udsættes for den, må være ... og så arbejd for at udrydde den!!!«

@xeni

Journalist Xeni Jardin forsøger sig i den forbindelse med positivitet i stedet for negativitet: »Modstand er et smukt ord,« tweeter hun. »Men vi har også andre ord. Sandhed. Integritet. Medfølelse. Gensidig respekt. Opbyg. Drøm. Trives. Overvinde.«

@SenWarren

Endelig er Elizabeth Warren, den demokratiske senator, der forleden fik mundkurv på af sine republikanske kolleger, på krigsstien: »Betragt dette som min advarsel: Vi vil ikke tie stille. Vi vil sige vores mening. Og vi VIL blive ved.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu