Folk

Twitterfolk

Debat
11. februar 2017

@outlandiskDK

Trump er efter amerikanere, der efter hans mening ikke er amerikanere. Det samme er nogle danske politikere – efter danskere – og det svarer bl.a. Outlandish på: ’VI er danskere, og vores børn er danskere, og det kan ingen politiker lave om på, basta!’

@ddale8

Apropos den amerikanske præsident: ’I dag var det mindst tredje gang – en uge efter, at han sagde, at han var holdt op med at se CNN – at Trump tweetede om, at han så CNN,’ skriver den canadiske Washington-journalist Daniel Dale.

@realDonaldTrump

Og hvad har den amerikanske præsident så selv at sige på Twitter i disse dage? Han taler med store bogstaver om det selektive indrejseforbud, som domstolene ikke vil tillade: ’VI SES I RETTEN. VORES NATIONS SIKKERHED ER PÅ SPIL!’

@marcbernadin

Der er megen visdom i Douglas Adams’ ’Hitchhiker’s Guide to the Galaxy’. Det ved den amerikanske journalist Marc Bernadin godt, og han citerer: ’Enhver, der er i stand til at få sig selv valgt til præsident, bør ikke have lov til at udføre jobbet.’

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her