Folk

FOLK

4. marts 2017

Oprigtige

Ældreminister og tidligere leder af Frederiksberg-plejehjemmet Lotte Thyra Frank fra Liberal Alliance fremstår som et oprigtigt og velmenende menneske. Derfor kan det skære i hjertet, når kyniske kræfter i det politiske miljø misbruger og mobber hende.

Blikfangere

Også borgerlige røster mener, at LA-leder Anders Samuelsen udnytter Thyra Frank som pynt på en indholdsløs ministerpost. »En kransekagefigur, der ikke får lov til at bestemme noget som helst selv,« har den liberale kommentator Jarl Cordua kaldt hende.

Merforbrugere

Den bidske kommentator David Trads har skrevet: »Vi ved, at Thyra Frank havde mange, mange flere penge til at drive sit private plejehjem for: 20 pct. mere til personale, 50 pct. mere til mad. Er det noget, som ministeren kæmper for i regeringen? Det tyder intet på.«

Beklagere

Nærgående spørgsmål fra S og DF har tvunget Thyra Frank til at beklage en række regelbrud i hendes tid som plejehjemsleder. I en ellers nøgtern reportage hedder det: »I løbet af spørgetiden beklager hun flere gange, end Ritzau kunne nå at tælle.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu