Folk

FOLK

Debat
16. marts 2017

Donald Trump I

Den amerikanske præsident har en fast rutine med altid at betegne sine kritikere for »failing« på Twitter. I går var det Snoop Doggs tur, fordi rapperen i en ny musikvideo affyrer en legetøjspistol mod en Trump-lignende person med klovneansigt.

Donald Trump II

Ifølge Trump ville den slags aldrig blive gjort mod Obama: »Kan i forestille jer, hvilket ramaskrig der ville komme, hvis @Snoopdogg, med sin fejlslagne karriere og alt det havde peget og affyret pistolen mod præsident Obama? Fængselsstraf!«

Marco Rubio

Ifølge den amerikanske senator Marco Rubio er Snoops video over stregen: »Snoop skulle ikke have gjort det der. Vi har haft præsidenter som er blevet skudt i det her land, så alt sådan noget, skal man være meget forsigtig med,« siger han til TMZ.

Snoop Dogg

Ifølge rapperen selv udfylder videoen et tomrum: »Jeg føler, at der er mange folk, der laver fede plader, har det sjovt, fester, men ingen beskæftiger sig med det virkelige problem med denne fucking klovn som præsident,« siger han til Billboard.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

Marco Rubio har helt sikkert en pointe - Snoop Dogg leger med ilden.

Konsekvensen bliver en isolation af vore politikere fra befolkningen på grund af de gigantiske sikkerhedsforanstaltninger, de må underkaste sig.

Det er ret trist at se billeder af Geert Wilders på vej igennem en folkemængde med en hird af sikkerhedsfolk tæt omkring sig - uanset hvad man i øvrigt måtte synes om hans politik.