Folk

Folk

17. marts 2017

Inger Støjberg

Røde Kors skulle måske overveje at ansætte Inger Støjberg som fundraiser. Organisationen lavede en variant over ministerens kagestunt på sociale medier med en opfordring til at donere 50 kr. Det har nu givet over en halv million kroner.

Mette Pind Jørum

Røde Kors’ kampagneleder, Mette Pind Jørum, siger til Jp.dk, at resultatet er både fantastisk og usædvanligt. »Det er helt vildt. Det er meget sjældent, at vi rammer så meget ind i folks givelyst«, siger hun. De indsamlede penge går til Syrien.

Casper Christensen

Komikeren Casper Christensen endte med at minde om noget fra sin egen tv-serie Klovn, da han forelskede sig i den 18 år yngre Isabel Friis-Mikkelsen – datter af Jarl Friis Mikkelsen. Det fortæller han ifølge BT nu om i et stort interview i Femina.

Casper Christensen II

Ifølge komikeren var fordommene mange, og reaktionerne kom både fra journalister og folk på gaden. »Vi snakker altså om alt fra at kalde Isabel prostitueret til at kalde mig pædofil, så det har været meget voldsomt,« siger Casper Christensen til Femina.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu