Folk

FOLK

Debat
20. marts 2017

H.M Dronning Margrethe

I dag er der offentlig audiens i Kongehuset. Det betyder, at alle dem, der gerne vil takke dronningen for at have modtaget en medalje – eller for en deltagelse i en åbning – kan møde op. Det er klokken 10, og det foregår på Christiansborg Slot.

H.M Dronning Margrethe II

Til dem, der ikke måtte vide det, foregår det således: Når en gæst, der ønsker at takke Dronningen, møder op, bliver navn og ærinde noteret af en adjudant. Derefter bliver gæsten modtaget af kabinetsekretæren – inden gæsten føres til audiensgemakket.

Esben Lunde Larsen

Også miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (Venstre) har meget at rive i. Klokken 9.30 skal han indvie et stenrev nordvest for Livø. 20 mio- kr. er der givet til stenrevet, og det er forhåbningen, at stenrevet kan virke mod kvælstof.

Esben Lunde Larsen II

Allerede kl. 13 har miljø- og fødevareministeren endnu et arrangement, han skal deltage i. Denne gang handler det om Danmarks første affaldssorteringsanlæg bemandet af robotter. Anlægget skal finsortere plast og metal og ligger i Holstebro.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her