Folk

FOLK

28. marts 2017

Marine Le Pen

Forkvinden for Frankrigs Nationale Front, der stiler mod at blive sit lands første Madame la Présidente, underholdt sig i weekenden med Putin ved en tête-à-tête i Kreml. Som svorne EU-modstandere besang de begge nationalstaters suverænitet. Bare ikke Ukraines, altså.

Carlos ’Sjakalen’

Fortidige ugerninger bliver ved med at indhente 1970’ernes legendariske playboyterrorist, der ellers for længst afsoner en livstidsstraf. I dag falder der dom i en sag om drab på to personer med en granat i Paris i 1974. Statsanklageren kræver 40 års fængsel lagt oveni.

Lucas Hultgren

En politisk terrorist i noget mindre skala er den tidligere DFU-formand her. Ifølge Politiko.dk har han via sms truet med at slå tænderne ud på andre DFU-medlemmer. Den hårdtslående højre-nævekæmper er imellemtiden gået over til Nye Borgerlige.

Frauke Petry

Som hollænderne før dem viste i weekenden også vælgerne i den tyske delstat Saarland den noget opreklamerede højrepopulismebølge vintervejen. 6,2 procents tilslutning var, hvad det kunne blive til for det falmede Alternativ for Tyskland.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu