Folk

FOLK

29. marts 2017

Johnny Rotten

Sex Pistols-forsangeren og punkkoryfæet her sang om ’Anarchy in the UK’ i 1970’erne. Nu roser han Trump, springer ud som tilhænger af UKIP’s Nigel Farage – og lovpriser Brexit. Efter 40 års besyngelse kan anarkiet omsider få en chance i UK i dag, når Brexit formelt aktiveres.

Mads Brügger

Kanalchefen her rundkaster på Facebook et godt spørgsmål, der sætter trængslerne ved at være juniorpartner i relief: ’Hvad er mon værst? At være SF i regeringen, mens DONG sælges til Goldman Sachs? Eller at være Liberal Alliance i regeringen, mens UBER lukker?’

Peter Hummelgaard

Det socialdemokratiske håb her skoser borgerlige politikere for at flyve med skumle Ryanair, der underbetaler og ikke har overenskomst. Nu beskyldes han for transportpolitisk hykleri efter en tur med skumle Whizzair, der underbetaler og ikke har overenskomst.

Marion Le Pen

Marine Le Pens bestræbelser på at ’afdiabolisere’ Front National kræver nye familieofre. Gang på gang har hun måttet tage afstand fra gammelfar Le Pens racistiske udskejelser. Nu lover hun, at niecen her – en hardliner, men populær i Sydfrankrig – ikke får nogen ministerpost i fald såfremt.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu