Folk

FOLK

Debat
31. marts 2017

Inger Støjberg

Knap har sagen om stramningskagen lagt sig, før integrationsministeren hvirvler ny forargelse op. Danskerne bør anmelde mulige skattefuskende pizzeriaer, erklærer hun. Tilstrækkelig mistanke ifølge Inger: Når der tales fremmede sprog i baglokalet.

Pizzaanmeldere

Om nogen mistænkelige pizzeriaer er anmeldt, vides ikke, men ideen om at anmelde pizzeriaer går som varmt brød på de sociale medier, hvor brugerne nu i et anfald af solidaritet med de kollektivt mistænkeliggjorte nu udveksler pizzeriaanbefalinger, så det er en lyst.

Erol Antreasyan

Bedømt på multilingualitet og mangfoldighed må denne canadisk-armensk-danske pizzakok i Københavns Nordvestkvarter bestemt tage prisen med ansatte fra et halv dusin lande og matematisk set flere mulige pizzakombinationer, end der er sandkorn på en strand.

Ingolf Gabold

En pensioneret dramachef med sine meningers mod fylder 75. Hvilket mishag og hvilken dramatik vakte det ikke, da han åbent erklærede, at den stort anlagte tv-serie om 1864 var tænkt som et politisk opgør med nationalismens destruktive forvildelser – dengang som i dag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her