Folk

Twitterfolk

Debat
21. marts 2017

@SorenPape

»Eliten sidder i @PRESSELOGEN og taler om dehumanisering ifm. kagen. Come on. Støjberg fører den nødvendige politik,« tweeter Søren Pape Poulsen, der synes at have glemt, at han som landets justitsminister selv tilhører eliten.

@MickJagger

Forleden døde rock’n’roll-legenden Chuck Berry, og hans arvtagere hyldede ham. »Hans tekster skinnede over alle andre og kastede lys på den amerikanske drøm. Chuck, du var fantastisk, og din musik er indgraveret i os for altid,« skrev Mick Jagger.

@RealGDT

Samme dag døde en brillant tegner, Bernie Wrightson, og filminstruktør Guillermo del Toro skrev: »Enden kommer til os alle, og den kom til den største, der nogensinde har levet: Bernie Wrightson. Min ungdoms mørke nordstjerne. En mester.«

@realDonaldTrump

De falske medier lyver. Præsident Trump havde FANTASTISK møde med Tysklands Angela Merkel. Det tweeter han selv. Men tyskerne »skylder kæmpe summer til NATO, og USA skal have flere penge for det stærke og meget dyre forsvar, det leverer til Tyskland«.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her