Folk

Twitterfolk

Debat
25. marts 2017

@cekicozlem

Det vakte opsigt, da Özlem Cekic forleden fik nok af SF’s ageren i flygtningespørgsmål og forlod partiet. ’SF har mistet kompasset,’ skrev hun. ’Der er ophørsudsalg på principper og værdier. Jeg kan ik være med i det fællesskab!’

@R4nd4hl

I det hele taget bliver partiernes fortsatte højredrejning ivrigt diskuteret. ’SF bliver det nye S, som blev det nye V, som blev det nye DF, som er blevet absurd,’ tweeter f.eks. debattør Randahl Fink Isaksen. Dansk politik ’er den nye Transformers’.

@paulkrugman

Fra USA skriver Paul Krugman, desillusioneret økonom og nobelpristager, at ’når man ser, hvad der sker med sundhedsforsikringen, bliver man klar over, at det ikke kun er Trump, men alle republikanerne, der er blevet dybt kyniske og korrupte’.

@Glenn_Kenny

Til sidst et godt tip fra den amerikanske filmkritiker Glenn Kenny: ’Hvis man mistænker, at en eller anden på Twitter overhovedet ingen humoristisk sans har, så behøver man ikke efterprøve sin teori.’ Det kan rubrikbestyreren skrive under på.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her