Folk

Både Trudeau og Jensen er født i 1971! En tilfældighed? Selvfølgelig ikke

Vi kører på FOLK påskekampagnen #TheDanishTrudeau, og som vi tidligere har kunne afsløre, er det slet ikke De Radikales leder Morten Østergaard, der er Danmarks svar på Canadas Justin Trudeau. Det er derimod Kristian Jensen (V), og det er der nu flere tegn på

Rune Aarestrup Pedersen

Debat
12. april 2017

#TheDanishTrudeau

Vi kører på FOLK påskekampagnen #TheDanishTrudeau, og som vi kunne afsløre i går, er det slet ikke De Radikales leder Morten Østergaard, der er Danmarks svar på Canadas Justin Trudeau. Det er derimod Kristian Jensen (V), og det er der nu flere tegn på.

Justin Trudeau

Både Trudeau og Jensen er født i 1971! En tilfældighed? Selvfølgelig ikke. Trudeau er derudover erklæret feminist. Og hvad var det nu, Kristian Jensen gav Karen Ellemann, da hun blev ny ligestillingsminister? En bog om feminisme. #BrotherFromAnotherMother

Kristian Jensen

Til den nye rapport om prisen på indvandring tweeter Jensen: »Ny rapport: Indvandrere koster off. finanser 28 mia. kr./år. Men kæmpe potentiale, hvis flere kommer i beskæftigelse, selv til lav løn.« Lidt lønpres, ja, ja, men også åbne, multikulturelle arme!

Morten Østergaard

Østergaard til gengæld har INTET skrevet på Twitter eller Facebook om den nye rapport. Ikke et eneste onlineforsvar for menneskelige værdier eller tåbeligheden i at sætte pris på alt. Har han tabt pusten over for den ægte #TheDanishTrudeau? Fortsættelse følger.

Serie

#TheDanishTrudeau

Nogle, særligt ham selv, har levet i den tro, at De Radikales leder Morten Østergaard er Danmarks svar på Canadas storcharmør Justin Trudeau. Men nu viser det sig, at det er Kristian Jensen! På FOLK lancerer vi påskekampagnen: #TheDanishTrudeau, Make Jensen More Trudeau #MJMT. Vinderen afsløres tirsdag efter påske.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Fed ironi - en forsinke aprilsnar? Trudeau virker generelt som et fornuftigt borgerligt menneske, og som en der kan tænke sig om. Kan jo ikke vide det, men jeg tror ikke, at han bevidst og ud fra ideologiske grunde, ville køre sit lands skattevæsen i sænk - og slippe godt fra det.
Så bortset fra fødselsåret, har de to så andet til fælles.

Mikkel Kristensen

Denne artikel burde være i Politiken - den afspejler præcis hvorfor jeg holder Information og IKKE Politiken

Og jeg som troede at de radikale var så miljøbevidste-. Trudeau går ind for en forøgelse af produktion af olie fa tjæresand med udvidelsen af Keystone XL pipeline sammen med Trumph. Dette har den amerikanske miljøstyrrelse EPA i øvrigt frarådet,.men med Trumph er der kommet bedre tider for olieindustrien og EPA kan se frem til nedskæringsrunder og spareøvelser. Det skal tilføjes at Trudeau hele tiden været for udnyttelsen af tjæesand. Man kan næppe kalde ham miljøbevist.
http://therealnews.com/t2/index.php?option=com_content&task=view&id=767&...

Og så er der det med demokratiet. Han havde lovet at lave valgsystemet om hvilket et flertal af canadierne ønsker, Nu har han fundet ud af at det vist ikke e så hensigtsmæssigt for ham selv at ændre valgsystemet til et proportionalt system som vi kender det herhjemme. Under alle omstændigheder vil han nu hellere bevare systemet som det er. Det ligner det amerikanske hvor "vinner takes it all". Han er måske en chamør hvilket jo er en slags forfører når man tænker nærmere over ordets betydninbg men ægte demokrat er han så næppe.

http://therealnews.com/t2/index.php?option=com_content&task=view&id=767&...

Og så er der Canadas økonomi som i øjeblikket holdes oppe af stigningerne på ejendom som vi kender det fra før finanskrisen herhjemme. Det giver jo dejlig luft i økonomien og det giver ekstra skattekroner i kassen, men det holder som vi ved ikke i længden. Det er et spørgsmål om tid inden ballonen revner - men så har han selvfølgelig olien i tjæresandet . Det er nok her den ligger begravet. Olien skal redde ham selv og et råddent økonomisk system. At vi selv snart er en udryddelsestruet art spiller ingen rolle i det regnskab –

”The entire economy – including government revenues and thereby the services offered by these governments – depends on wild property speculation. And everyone is praying that it can somehow be maintained.”

http://www.nakedcapitalism.com/2017/04/wolf-richterwild-housing-speculat...

De deler således også samme økonomiske politik. Han ligner på mange måder en ganske almindelig middelmådig politiker. Intet nyt. Så jo der er vel en del andre lighedspunkter.