Folk

Beklager, Jensen, Østergaard og Sareen. Den sande danske Trudeau er Bertel Haarder

FOLK fra dagens avis
Det er tid til at afsløre vinderen af FOLK’s påskekampagne #TheDanishTrudeau, hvor vi satte os for at finde Danmarks svar på Canadas premierminister

Jakob Jørgensen

Debat
18. april 2017

Justin Trudeau

Det er tid til at afsløre vinderen af FOLK’s påskekampagne #TheDanishTrudeau, hvor vi satte os for at finde Danmarks svar på Canadas premierminister. Mange har været i spil, men reelt har det været en kamp mellem Kristian Jensen (V) og Morten Østergaard (R).

Manu Sareen

Selv Manu Sareen (?) forsøgte over påsken at komme med i kampen ved at tweete »vejen frem« som reaktion på Canadas forslag om legalisering af hash. Well played, men ikke helt nok. Samtidig har FOLK-juryen over påsken reflekteret dybt over genopstandelsen og evangelierne.

Kristian Jensen

Med kampagnen #GørDanmarkStørre har Morten Østergaard og Kristian Jensen endelig fundet hinanden, #BrotherFromAnotherMother. Der er til gengæld én, der aldrig rigtig har fået nok anerkendelse eller reelt fået lov at genopstå i dansk politik.

Bertel Haarder

En mand, der gang på gang er blevet forrådt af sine egne, og som vi efterhånden alle kan unde en titel, der bare er helt hans egen. Og som FOLK-juryen derfor af ren påskekærlighed har besluttet at give titlen som #TheDanishTrudeau: Tillykke Bertel Haarder!

Serie

#TheDanishTrudeau

Nogle, særligt ham selv, har levet i den tro, at De Radikales leder Morten Østergaard er Danmarks svar på Canadas storcharmør Justin Trudeau. Men nu viser det sig, at det er Kristian Jensen! På FOLK lancerer vi påskekampagnen: #TheDanishTrudeau, Make Jensen More Trudeau #MJMT. Vinderen afsløres tirsdag efter påske.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her