Folk

Den danske Trudeau

På FOLK lancerer vi påskekampagnen: #TheDanishTrudeau, Make Jensen More Trudeau #MJMT

Sean Kilpatrick

Debat
11. april 2017

Justin Trudeau

Nogle, særligt ham selv, har levet i den tro, at De Radikales leder Morten Østergaard er Danmarks svar på Canadas storcharmør Justin Trudeau. Men nu viser det sig, at det er Kristian Jensen! Manden bag bøgerne ’Hurra for Globalisering’ og ’I Danmarks tjeneste’.

Kristian Jensen

Bare i går tweetede V-kronprinsen: »Nye tider i luftfarten her til morgen. Mette og Katerina i cockpittet og Kevin i kabinen stærk ligestilling.« Tidl. tweets viser samme Trudeauisme: »Frihed for Loke såvel som Thor,« som han skrev under danskhedsdebatten.

Sofie Carsten Nielsen

Kristian Jensen aka. #TheDanishTrudeau blev allerede i sidste uge endorset af selveste Sofie Carsten Nielsen fra De Radikales ledelse, der »foretrækker Kristian Jensens politiske projekt« frem for Socialdemokratiets. Alle ved, at De Radikale elsker Trudeau. 

Morten Østergaard

Undskyld Morten, men hvis Jensen lige lader håret gro, smøger ærmerne lidt mere op og tager et par flygtningebørn på armen, er du slået af Trudeau-pinden. På FOLK lancerer vi derfor påskekampagnen: #TheDanishTrudeau, Make Jensen More Trudeau #MJMT

Serie

#TheDanishTrudeau

Nogle, særligt ham selv, har levet i den tro, at De Radikales leder Morten Østergaard er Danmarks svar på Canadas storcharmør Justin Trudeau. Men nu viser det sig, at det er Kristian Jensen! På FOLK lancerer vi påskekampagnen: #TheDanishTrudeau, Make Jensen More Trudeau #MJMT. Vinderen afsløres tirsdag efter påske.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her