Folk

Twitterfolk

FOLK fra dagens avis.
Debat
19. april 2017

@RyanDEnos

Præsident Trump har sagt tillykke med valgsejren til Tyrkiets Erdogan, og mange mennesker er vrede: »Erdogan fængsler akademikere og journalister,« tweeter Havard-professor Ryan D. Enos. »Myrder politiske modstandere. Dette er skamfuldt for USA.«

@IvankaTrump

Måske skyldes præsidentens lykønskninger, at han allerede har et nært forhold til Erdogan. I 2012 tweetede hans datter, Ivanka: »Tak, premierminister Ergodan, for i går at hjælpe os med at fejre lanceringen af Trump Towers i Istanbul.«

@jeremycorbyn

Og så har den britiske premierminister udskrevet valg. Labour-leder, Jeremy Corbyn, er glad: »Jeg hilser premierministerens beslutning om at give det britiske folk mulighed for at stemme på en regering, der tager hensyn til flertallet, velkommen.«

@peterfalktoft

»Jeg må ærligt indrømme jeg er fascineret. Forarget? jo jo. Uforstående? totalt. Men uden tvivl fascineret.« Og hvad er det, der fascinerer radio- og tv-vært Peter Falktoft? At nogen forleden tog døde rotter med til fodboldkamp og kastede dem ind på banen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her