Folk

Twitterfolk

Debat
20. april 2017

@LineLazarus

God nyhed. Politikere sætter pris på kontanthjælpsmodtager og aktivist Line Lazarus: ’Jeg er den stolte modtager af dette års Ytringsfrihedspris, givet af Ø og SF i Gladsaxe. Emma Holten og Greenpeace har tidligere modtaget,’ skriver hun. Tillykke.

@joshtpm

Trump-familien har gennem tiden tweetet meget vrøvl, der er i strid med, hvad de mener nu. Det ’minder om udskriften af planlægningsfasen af et bankrøveri, som man kan retweete, mens banken bliver røvet,’ tweeter TPM-redaktør Josh Marshall.

@ronnieo147

Snooker-mester Ronnie O’Sullivan holder af Labour-leder Jeremy Corbyn og betaler gerne mere i skat. ’Jeg elsker at betale skat,’ skriver O’Sullivan. ’Så længe pengene går til de mennesker, som har brug for dem – f.eks. sundhedsvæsen og uddannelse.’

@GreatDismal

Til sidst lidt litteraturnyt fra forfatter William Gibson: ’Hvis J.G. Ballard havde været på Twitter, tvivler jeg på, at han ville have postet kattebilleder. William S. Burroughs ville derimod formentlig have gjort det. Han elskede katte.’

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her