Folk

Det viser sig nu, at Østergaard som et andet påskelam ofrer sig og giver op!

Der er nyt i FOLK’s påskekampagne #TheDanishTrudeau, der handler om at kåre Danmarks svar på Canadas storcharmør, Justin Trudeau. Indtil videre har konkurrencen stået imellem Venstres kronprins Kristian Jensen og De Radikales leder Morten Østergaard

Jakob Dall

Debat
15. april 2017

Kristian Jensen

Der er nyt i FOLK’s påskekampagne #TheDanishTrudeau, der handler om at kåre Danmarks svar på Canadas storcharmør, Justin Trudeau. Indtil videre har konkurrencen stået imellem Venstres kronprins Kristian Jensen og De Radikales leder Morten Østergaard.

Morten Østergaard

Men det viser sig nu, at Østergaard som et andet påskelam ofrer sig og giver op! Det sker i form af en kampagneplakat af Kristian Jensen med teksten »Gør Danmark større«, hvor De Radikale hylder Jensen som fremtidens lysende anstændighedsansigt.

Dan Jørgensen

Da FOLK spurgte Twitter-folket om kandidater, viste det sig dog hurtigt, at feltet faktisk er langt større end de to. Heriblandt Dan Jørgensen (S), der blev nomineret for »billeder med babygris, sammenknebne øjne-look og forbud mod dyresex.«

Jan E. Jørgensen

Den største konkurrent er dog bobleren Jan E. Jørgensen (V), der både har båret en Aleppo T-shirt i Folketingssalen og skrevet om at være »træt af dem, der ser en fjende af Danmark, hver gang de ser en muslimsk pige med tørklæde«. Endnu et internt venstreopgør? Fortsættelse følger.

Serie

#TheDanishTrudeau

Nogle, særligt ham selv, har levet i den tro, at De Radikales leder Morten Østergaard er Danmarks svar på Canadas storcharmør Justin Trudeau. Men nu viser det sig, at det er Kristian Jensen! På FOLK lancerer vi påskekampagnen: #TheDanishTrudeau, Make Jensen More Trudeau #MJMT. Vinderen afsløres tirsdag efter påske.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Steffen Gliese

Der er i øjeblikket ingen anden venstremand end Søren Pind, der udviser tilstrækkelig med integritet til at kunne accepteres.

Torben K L Jensen

Trudeau ligner mere Macron end den lille danske skoledreng - men fælles for alle er deres glødende tiltro til "markedet" og den neo-liberale ideologi.