Læserbrev

Flyt ikke Psykiatrisk Hospital i Risskov

11. maj 2017

I 2012 og 2013 blev Psykiatrisk Hospital i Risskov kåret som Danmarks bedste psykiatriske hospital af Dagens Medicin, efter restaurering og modernisering, hvor der kom eneværelser med bad og toilet til alle.

Psykiatrisk Hospital i Risskov har igennem en periode på 12-15 år foretaget en gennemgribende modernisering, hvor der er blevet brugt omkring 425 millioner kroner. Derfor kan det undre, at man vil flytte det til Skejby, når Risskov af mange psykiatriske læger betragtes som Danmarks bedst placerede psykiatriske Hospital.

Det har meget stor betydning for patienter med psykiske lidelser, at de kan komme ud i rolige omgivelser, og at de som en sidegevinst tilmed har en fantastisk udsigt ud over Aarhus Bugten, hvilket man ikke får i Skejby.

Derfor må det være en ekstra overvejelse værd, om ikke man skulle lade Psykiatrisk Hospital blive liggende der, hvor det ligger nu, til glæde for de psykiatriske patienter, og så bruge det påbegyndte byggeri i Skejby til noget helt andet. Det er ikke for sent at tage en sådan beslutning.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu