Folk

Folk

FOLK fra dagens avis
3. maj 2017

Kim Jong-Un

Den amerikanske præsident, Donald Trump, har i et interview på CBS kaldt den nordkoreanske leder Kim Jong-Un en »smart cookie«. Trump mente, at hans kløgt gjorde ham i stand til at komme til magten. Det skal i denne spalte tilføjes, at familierelationer også spillede ind.

Le Pen I

Den franske præsidentkandidat Marine Le Pen talte 1. maj for sine vælgere på et møde nord for Paris. Man kan ikke beskylde Le Pen for ikke at have sine egne politiske standpunkter. Men hun er blevet beskyldt for ikke at have skrevet sin egen 1. maj-tale.

Le Pen II

Le Pen har angiveligt kopieret dele af en tale, som den tidligere præsidentkandidat Fillon holdt i april, blandt andet flere formuleringer og et citat af den franske statsmand Clemenceau. En talsmand siger, at der ikke var tale om plagiat, men om en venlig hilsen til Fillon.

Sjællændere

Ikke alle skatteskyldnere bor i Panama. En del bor faktisk på Sjælland. På TV 2's hjemmeside har journalister lavet en gennemgang af, hvem der skylder penge til Skat, suppleret med et kort, hvor dem, der skylder meget, er markeret med rødt. Næsten hele Sjælland er rødt.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu