Folk

FOLK

26. maj 2017

Landbrugsbisser I

Bæredygtigt Landbrug vil fremover hænge navngivne embedsmænd ud, som »i årtier har manipuleret med den danske offentlighed om miljøets tilstand,« siger formand Flemming Fuglede til Landbrugsavisen. De må helst kun lade sig manipulere af Fuglede.

Landbrugsbisser II

Den første, landbrugslobbyen har kastet sig over, er en kontorchef i Miljøstyrelsen, som »bevidst har arbejdet på at undgå inddragelse af både politikere og borgere«. Bæredygtigt Landbrug inddrager derimod alle, der er enige med dem.

Landbrugsbisser III

Bæredygtigt Landbrug skriver, at ministeriet skal »luges ud i sine 5.200 ansatte. Der er rigeligt at tage af – det har selv Miljø- og Fødevareministeriets departementschef sagt offentligt.« En embedsmand, der synes, de er for mange? Det er nyt.

Landbrugsbisser IV

At den offentlige gabestok kan føre til injuriesager har Fuglede har ingen problemer med: »Vi får nok ingen fan-klub på Østerbro, men det må koste, hvad det koster.« Fuglede har gang i noget seriøs DJØF- kjøbenhavner-bashing. 

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu