Folk

FOLK

Debat
29. maj 2017

Alternativister

Uffe Elbæk & Co. har kunnet fejre weekendens landsmøde med, at der nu er 11.056 medlemmer i Alternativet. Det gør dem til landets fjerdestørste parti, hvilket på én gang er flot og trist, at så få danskere gider partipolitik.

Sæsonalkoholikere

Kolde bajere og aperol spritz i akvariestørrelse bliver aldrig upopulært, men ifølge Euroman er sommerens modedrik frosé. Tænk slush-ice, men med rosévin, et skvæt rød vemouth og lidt jordbærmos. Skål – og god forsommer!

Solhadere

Imens danskerne nød vejret, har en Islamisk Stat-affilieret milits åbnet en ny front i Marawi, Filippinerne. Ifølge New York Times kæmper Rodrigo Dutertes militær om kontrol over byen mod Abu Sayyaf-gruppen. Gid terrorister holdt solfri.

Sæsonrygere

Indenrigsminister Gérard Collomb vil ifølge Le Parisien afkriminalisere hash inden for fire måneder. Frankrigs hashlov kan i dag udløse 10 års fængsel for personlig brug, men fremover skal en bøde på 100 euro være nok. Det er bon.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her