Comey er en skurk. Comey er en helt

Mediernes dækning af afhøringen af den fyrede FBI-chef James Comey understregede, hvor svært nogle amerikanske medier har ved at forholde sig neutralt. Noget tyder på, at de amerikanske nyhedsforbrugere er trætte af politisk slagside
James Comey anklagede præsident Trump for at lyve om årsagerne til sin fyring under sin afhøring i sidste uge.

James Comey anklagede præsident Trump for at lyve om årsagerne til sin fyring under sin afhøring i sidste uge.

Erin Scott
14. juni 2017

At det sete afhænger af øjnene, der ser, og det hørte af ørerne, der hører, er en gammel sandhed. Under og efter årets indtil videre største tv-begivenhed i USA er den gamle sandhed blevet endnu mere sand. Og nej, den store begivenhed var ikke den nye sæson af House of Cards, men det næsten tre timer lange tv-transmitterede forhør af den fyrede FBI-chef James Comey i Senatets efterretningsudvalg.

De amerikanske mediers overskrifter og prioriteringer var, for at sige det mildt, forskellige. Ikke mindst var forskellen mellem de tre store kabel-tv-stationer slående. Journalistikken reflekterede stationernes grundsyn på politik og ikke mindst på Trump.

 

Få adgang til hele artiklen og uafhængig kvalitetsjournalistik.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Information.dk

Forsiden lige nu

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Brugerbillede for Maj-Britt Kent Hansen
Maj-Britt Kent Hansen

Lasse Jensen - Lad os også høre, hvordan de forskellige medier har reageret på gårsdagens afhøring af Jeff Sessions.