Folk

FOLK

Debat
22. juni 2017

Bendt Tido Wedell I

Bendt Tido opfører sig som en lensgreve og hofjægermester, som vor mor lavede dem, når han vil nedrive et fredet sommerhus i Skagen fra 1850’erne (til 7,7 mio.) for i stedet at opføre et nyt sommerhus. Det har skabt ballade på spidsen af Danmark.

Bendt Tido Wedell II

Men ro på, siger lensgreve Bendt Tido til Ekstra Bladet. Han og konen vil ikke opføre et moderne sommerhus med ’hvidkalkede murstensvægge, hvidsprossede vinduer på dueblå karme og rødt teglstenstag. ’Vi holder meget af det autentiske,’ siger han. Desværre, det bliver stadig et nej fra FOLK, Bendt Tido.

Bendt Tido Wedell III

Og det er ikke, fordi han ikke har noget andet, han kunne rive ned. Han er nemlig kendt som Danmarks største jordbesidder og ejer blandt andet blandt Frijsenborg ved Aarhus og Wedellsborg ved Assens på Vestfyn og storlandbrug i Slovakiet.

Boris Becker

Og flere rigmænd med husspektakler. Den seksdobbelte grand slam-vinder Boris Becker blev i går erklæret personligt konkurs og skal betale en spansk ejendomsgæld på seks millioner euro. Dommeren, Christine Derrett, var kyskold, da hun blev spurgt, om hun da ikke kendte ham. ’Jeg ved nøjagtigt, hvem han er, for jeg har selv set ham spille på centre court,’ sagde hun.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her