Folk

FOLK

27. juni 2017

Kirkegængere

Som afrapporteret i fredagens avis har det vakt kraftige eftervrinsk, at Gislinge Kirke i Roskilde Stift har lagt hus til et arrangement, hvor den clairvoyante Ditte Young bragte deltagere i forbindelse med deres afdøde dyr, som de medbragte fotos af.

Hesteejere

En af dem, der ved arrangementet fik knyttet forbindelse til hinsidige dyr, er Henriette Knudsen. Til Kristeligt Dagblad fortæller hun, hvorledes Ditte Young bragte hende i kontakt med hendes »sjæleven«, den himlede hest Nino. »Fantastisk,« siger hun.

Samtalepartnere

Om sin samtale formidlet i kirkerummet af Ditte Young forklarer Henriette Knudsen: »Nino spurgte, om han skulle fortælle, hvordan der var i hans himmel. Han fortalte om et bakket landskab, hvor han løb rundt, og hvor der også var andre heste.«

Himmelkendere

Om hestens himmel siger Henriette Knudsen: »Ditte Young forklarede, at der ikke sad en Gud i fysisk forstand, men at hun ser himlen som, at hvert individ kommer ind i sin egen lille himmelboble.« Jovist, hver hest sin egen himmelboble. God kristendom.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu