Folk

Folk

Debat
17. juni 2017

The Flintstones

I 1960’erne blev den populære tegneserie The Flintstones vist i USA. Den handler om en familie i stenalderen, som har et stenkøleskab og en stenbil og alle mulige andre stenting, men har de samme problemer som den moderne middelklassefamilie.

The Selsings

Måske kan nogen huske temasangen til serien, ’Meet the Flintstones’. Den gik sådan her: Fintstones / Meet the Flintstones / Have a yabba dabba doo time. For nylig annoncerede Radio24syv den danske opfølger, ’Meet the Selsings’.

Par nummer syv

Radio24syv sender over sommeren 15 programmer med den højreorienterede bloggosfæres par nummer syv, Eva Agnete og Rune Toftegaard Selsing, som ifølge programbeskrivelsen »holder salon med nøje udvalgte gæster.«

The Kardashians

Meet the Selsings skriver sig ind i en lang historie af populære formater med familien i centrum, fra ’The Flintstones’ over ’The Simpsons’ til ’Keeping Up with The Kardashians’. Have a yabba dabba doo time.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her