Folk

Twitterfolk

Debat
7. juni 2017

@MayorofLondon

Oven på terrorangrebet i London i weekenden har byens borgmester, Sadiq Khan, været indbegrebet af ro og fornuft. »Når Londons indbyggere møder modgang, løfter vi i flok,« tweeter han. »Vi står bag vores værdier og måde at leve på. Vi står sammen.«

@realDonaldTrump

USA’s præsident var hurtig til at kritisere Sadiq Khan og udnytte angrebet til at fremme egen dagsorden: »Folket, advokaterne og retten kan kalde det, hvad de vil, men jeg kalder det, hvad vi har brug for, og hvad det er: ET INDREJSEFORBUD.«

@liamgallagher

Oasis-brødrene Liam og Noel Gallaghers uvenskab blev understreget efter pinsens støttekoncert i Manchester. Noel kom ikke. Liam gjorde og skrev: »Noel er fucking udenlands var vi ikke alle det skat tag et fucking fly og spil din musik for børnene din sølle skiderik.«

@PattyJenks

’Wonder Woman’ er blevet en kæmpesucces ved billetlugerne, og instruktøren Patty Jenkins er overvældet og taknemmelig. »Jeg vil gerne sige den dybeste og mest oprigtige TAK til alle jer, der er skyld i det. I har hjulpet os med at skabe forandring.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her