Folk

FOLK

FOLK fra dagens avis
Dalí

Dalí

24. juli 2017

A-Iceberg

Hunden A-Iceberg kom til Danmark fra Italien og strøg gennem lufthavnens security, selvom den er på listen over forbudte racer. Heldigvis gik Esben Lunde Larsen ind i sagen, inden hunden fik dødssprøjten, og forhåbentlig kan A-Iceberg snart sige arrivederci til Danmark.

A-Iceberg II

Esben Lunde Larsen vil lave hundeloven om, så ingen hunde havner i samme situation som A-Iceberg. De skal have mulighed for at tage tilbage til deres hjemland i stedet for til aflivning, ligesom A-Iceberg formentlig skal – hvis alt går efter Lunde Larsens planer.

Dalí

Dalís lig er blevet gravet op, fordi en 61-årig tarotkortlæser mener, at hun er hans datter. Og heldigvis for DNA-prøven er Dalí hverken blevet spist af orme eller mider. Faktisk er han i så god stand, at hans skæg stadig står snorlige. Man fristes til at sige surrealistisk.

Alex Ahrendtsen

Kan man læse politik ind i Game of Thrones? Alex Ahrendtsen mener, at serien afspejler mænds længsel efter mandlige dyder som mod, ære og pligt. Dyder som i dag er strøget til fordel for den bløde mand, der er god mod dyr og børn.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu