Folk

FOLK

FOLK fra dagens avis
FOLK fra dagens avis

Lasse Kofod

26. juli 2017

Ole Lochmann

Den 52-årige psykoterapeut og snedker mener Jorden er flad. På Radio24/7 debatterer Lochmann med astronaut Andreas Mogensen. At Andreas selv har set, at jorden er rund, er i Oles øje filmtricks og løgn. Åh, du glade konspirationsteori.

Rum-fupmagere

Lochmann mener ifølge bt.dk, at vi er blevet narret til at tro, at jorden er en globe via iscenesatte månelandinger. At fupnummeret kan lade sig gøre skyldes de mange milliarder dollars NASA får årligt. Agurketid er nu en god tid.

Fladtroende

Vi kan ikke falde ud over kanten, fordi jorden er omkranset af is. Bagved er der nok mere land, som man vil holde hemmeligt, mener Ole. Så den globale opvarmning er nok også løgn, så Jorden er rund-fupnummeret ikke skal blive afsløret.

Rundtossede

Lochmanns facebookgruppe 'Jorden er FLAD. Jorden er ikke en globe’ arbejder for at afsløre løgne: »Vi ved af erfaring, at det ikke er alle, der kan klare det.« Men det kan knap 9.000 mennesker åbenbart godt uden at blive rundtossede.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jesper Frimann Ljungberg

Lyder som et fremtidigt medlem af folketinget....

// Jesper

Niels Duus Nielsen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Jesper Frimann Ljungberg

@Hans Larsen

Lyder det ikke mere som en DF type ? Eller måske en suppleant til Trine Bramsen fra S ?

// Jesper

Jo, såmænd, Jesper Frimann. Desværre er der jo adskillige muligheder.

Jesper Frimann Ljungberg og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar