Folk

FOLK

28. juli 2017

Gaypridere

Den 26. august indtager den regnbuefarvede fest landsbyen Gesten i Sydjylland. Gay Priden er stablet på benene af landsbyboere, der vil modgå en lokal DF’ers udtalelser om, at homoseksuelle er afvigere. Så godt gået, Gesten.

Anni Grimm I

Dansk Folkepartis gruppeformand i Vejen byråd har efter sit læserbrev fået en advarsel fra partiledelsen. Grimm holder dog stadig på, at hun har ret. Heldigvis er der andre stædige og mere festlige jyder på Vejen-kanten.

Peer Aagaard

I et svar på Grimms indlæg på jv.dk takker han Grimm for at have åbnet hans øjne for Gesten som et sted, hvor homoer konstant udstiller en seksualitet, der åbenbart får DF’eren til at vakle i troen på menneskeheden. FOLK ♥ Peer.

Anni Grimm II

DF’erens reaktion på, at hun har fået Gay Pride til Gesten er lidt lunken: »Umiddelbart synes jeg nok, at et juleoptog eller Vejen Garden ville være mere hyggeligt,« siger hun til jv.dk. Men et par letpåklædte julemænd klarer pridefolket snildt.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Palle Pendul
  • David Zennaro
Eva Schwanenflügel, Palle Pendul og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer