Folk

FOLK

FOLK fra dagens avis
Trumps kommunikationsdirektør Anthony Scaramucci

Trumps kommunikationsdirektør Anthony Scaramucci

Pablo Martinez Monsivais

31. juli 2017

Donald Trump

Trumps kommunikationsdirektør har tilsyneladende glemt branchens regel nummer ét: Bliv aldrig selv historien. I et interview kaldte han stabschefen for en »fucking paranoid skizofren«, mens den strategiske rådgiver anklages for at »slikke sin egen pik«.

Scaramucci I

»Jeg bruger nogle gange et farverigt sprog,« skriver kommunikationsdirektøren, Anthony Scaramucci, på Twitter om interviewet med New Yorker. »Jeg vil holde mig tilbage på dette område men ikke opgive den indædte kamp for @realDonaldTrump’s agenda«.

Scaramucci II

Kommunikationsdirektøren troede angiveligt også, at udtalelserne var off the record. »Jeg begik en fejl ved at tro på en journalist. Det sker ikke igen,« skriver han. Ifølge magasinet burde Anthony Scaramucci have sagt dette, hvis han troede det.

Gordon Gekko

Ellers kan Anthony Scaramucci søge hjælp i en af sine tre selvhjælpsbøger. »Grådighed – og begæret efter penge og magt – får gode mennesker til at træffe dårlige beslutninger, indtil de ikke længere anses for gode,« hedder det i Goodbye Gordon Gekko.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer