Folk

FOLK

18. juli 2017

Skuespillere

Disney skal genindspille tegnefilmsklassikeren Aladdin, men optagelserne er i første omgang blevet udskudt, fordi Disney har haft svært ved at finde de rette skuespillere, som helst skulle være af »mellemøstlig eller indisk herkomst«.

Prinsen

Flere begyndte at spekulere på, om Disney kunne finde på at lave en såkaldt »hvidvaskning« og ansætte hvide skuespillere i rollerne. Det skete, da den hvide skuespiller Jake Gyllenhaal fik hovedrollen i Disney’s Prince of Persia.

Will Smith

Nu har Disney endelig fundet de rette skuespillere. Det bliver den mindre erfarne Mena Massoud, der skal styre det flyvende tæppe. Will Smith har fået rollen som Genie, og Naomi Scott skal spille Jasmin.

Naomi Scott

Flere brugere på de sociale medier diskuterer dog videre. Det handler mestendels om Naomi Scott og hendes etniske ophav. Flere stiller spørgsmål ved, om hun er mellemøstlig nok, mens der på Wikipedia står, at hendes mor er inder.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu