Folk

FOLK

19. juli 2017

Ninka-Bernadette

Ninka-Bernadette Mauritson kom i søgelyset, efter hun skrev et indlæg i Politiken om, at hun har kureret sin søn for autisme ved at ændre hans kost. Men påstandene var uvidenskabelige, og derfor så det skidt ud for Ninka – og Politiken.

Far

Politiken kom igen i vælten, da de gav spalteplads til endnu et uvidenskabeligt debatindlæg. Denne gang af en far, der har ladet sin datter vaccinere mod HPV. Her argumenterede faren mod vaccinen, men uden dokumentation for sine påstande.

Christian Jensen

Politikens chefredaktør skrev efterfølgende på Twitter, at Politiken burde have bedt faren om dokumentation for sine påstande. Beklagelsen blev både bragt på nettet og i avisen. Det blev dog ikke enden på debatten.

Ditte Giese

Politikens debatredaktør Ditte Giese skrev efterfølgende et debatindlæg om, at videnskaben skal udfordres med henvisning til de tidligere debatindlæg. Nu er Twitter gået amok over Gieses forsvar, og hendes Twitter-konto er forsvundet. R.I.P.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu