Folk

FOLK

21. juli 2017

BBC-værter

Lønningerne til BBC’s værter er blevet offentliggjort, og det er ikke peanuts. Den bedst lønnede vært får omkring 18 mio. kr. årligt. Det svarer til 270 hestetransporter fra Danmark til Washington. Nu blegner sagen om Johannes Langkildes hest for alvor.

Chris Evans

Den bedst betalte BBC-vært er radioværten Chris Evans, der indkasserer omkring 18 mio. kr. på grund af sit populære program The Breakfast Show. Når han er så god til at forhandle løn, bør han måske stå for Brexit-forhandlingerne?

Kvinder

Det er ikke kun de høje lønninger, der har vakt harme i Storbritannien. Listen over de bedst lønnede værter afslører også, at kun en tredjedel er kvinder. Heldigvis for BBC har de et flot, politisk korrekt antal brune mennesker på listen. Nå nej.

Pernille Skipper

Politiken har bedt Enhedslistens Pernille Skipper vurdere, hvor elitær hun er på en skala fra nul til ti. Skipper placerer sig på et beskedent et-tal, hvilket nogenlunde sætter hende i samme kategori som drankeren på bænken.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu