Folk

FOLK

Debat
22. juli 2017

Justin Bieber I

Nu er det slut med Justin Bieber-koncerter i Kina. Kina har nemlig givet Bieber forbud mod at rejse ind i landet, fordi han simpelthen har opført sig for dårligt ifølge de kinesiske myndigheder. Spørgsmålet er, om det siger mest om Justin Bieber eller Kina?

Justin Bieber II

Justin Bieber har da også ad flere omgange gjort sig negativt bemærket. Sidst Bieber var i Kina besøgte han Den Kinesiske Mur. Men i stedet for at gå selv, blev han båret af en af sine sikkerhedsvagter. Hvem sagde stjernenykker?

Justin Bieber III

Episoden på muren er dog vand i forhold til nogle af de andre ting, Bieber har rodet sig ud i. Ved en koncert i Norge udvandrede Bieber fra scenen, fordi han angiveligt blev forstyrret, da han ville tørre noget spildt vand op, som lå på scenen.

Justin Bieber IV

Og nå ja, så har Justin Bieber angrebet fotografer, tisset i en rengøringsspand på en restaurant i New York og spyttet ned mod sine fans fra en balkon. Måske var det tid til, at Bieber skulle holde lidt sommerferie og få genopladet batterierne?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her