Læserbrev

Information dæmoniserer de sindslidende

Debat
3. juli 2017

Vi skal langt tilbage for at finde en dæmonisering af psykisk syge tilsvarende den, der aktuelt pågår.

FOA-formanden Dennis Kristensen er gået i front og har udråbt de psykisk syge til at være et arbejdsmiljøproblem for SOSU-ansatte. De sindslidende udgør en fare på linje med krudtet på fyrværkerifabrikker, hævder han.

Og nu bidrager Information til dæmoniseringen. Illustrationen til den ellers følsomt skrevne kronik »Min overbos skrig er beviset på en forfejlet psykiatri« (den 27. juni) er en vulgær og dæmoniserende karikatur af det syge sind. Usmageligt!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

David Zennaro