Læserbrev

Ja tak til mænd på Roskilde Festival

8. juli 2017

Feministen Henrik Marstal mener i Politiken den 3. juli, at alle mænd under 21 år skal forbydes adgang til Roskilde Festivalens campingområde, fordi der blandt dem er voldtægtsmænd.

Hvis man tager synspunktet alvorligt – hvilket man skylder Marstal, der jo er folketingskandidat for Alternativet – kan man spørge, om det så ikke også ville være logisk at forbyde alle mænd at køre i bil på landeveje og handle i butikker. Det er jo fortrinsvis dem, der er fartbøller og butikstyve.

’Mit forslag går på, at mænd under 21 år ikke skal have adgang til campingområdet, uanset etnicitet. For mig at se har den her debat intet at gøre med etnicitet. Det handler om unge mænd, hvor nogle af dem desværre har en bestemt seksualitetskultur,’ siger Alternativets Henrik Marstal, som i Politiken har fremført fem forslag for at sikre, at kvinder fremover ikke udsættes for seksuelle overgreb på Roskilde Festival.
Læs også

 

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Thorbjørn Kühl

Folk har jo ret til at have tåbelige meninger, og vi har heldigvis ret til at læse disse offentliggjorte meninger, og afskrive dem som tåbelige. Vi behøver vel ikke bruge mere tid på den?