Læserbrev

Når man vælger politik med maven

31. juli 2017

Selvfølgelig er politiske valg ikke kun et spørgsmål om viden. Alligevel må det vel være en fordel at bygge dem på mere end rene mavefornemmelser og påstande om, hvad konsekvenserne kan forventes at være – så man træffer, hvad der kaldes et informeret valg.

At Peter Skaarup i Information den 28. juli ud over at blande tingene en del sammen argumenterer for at vælge med maven frem for hovedet, kan dog ikke undre: hvor ville Dansk Folkeparti ellers være henne?

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu