Læserbrev

Tak til Niels Barfoed

Debat
4. juli 2017

I sin kærlige klumme »Hvor var Knuth og vennerne, da Pokémons skabte utryghed i Bibliotekshaven?« (22. juni) fortæller Niels Barfoed herligt og humoristisk om hvedebrød og andre ting. »I gamle dage, hvor jeg var mere herkulisk, kunne jeg som ingenting slænge et par cykler, der var i vejen, ud på kørebanen, men nu, hvor jeg kun er en skygge af mig selv, er det mig, der må vige«, skriver han både vittigt og vredt – og så følger ellers nogle velafrettede herkuliske håndkantsslag til listige levebrødspolitikere, som ikke nøjes med hvedebrød, men som usselt mæsker sig ved at tale roma ned i armod.

 

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her