Folk

Twitterfolk

Ved @monggaard
Debat
6. juli 2017

@SenKamalaHarris

»Hvad er det, der gør vort land fantastisk?« spurgte den amerikanske senator Kamala Harris forleden i anledning af USA’s uafhængighedsdag. Og hun svarede selv: »Idealerne bag de ord, vi sagde i 1776, som dikterede, at vi alle skulle behandles lige.«

@realDonaldTrump

Den amerikanske præsident formår på én gang at ryste Europa og give USA lidt fred: »Er ved at gøre mig klar til at rejse til Polen, hvorefter jeg vil rejse til Tyskland og G20-topmødet,« tweetede Donald Trump i går. »Er tilbage på lørdag.«

@PeteLordAardman

Jørn Utzons operahus i Sydney vækker stadig opsigt. »Hver gang man passerer Operahuset i Sydney, er man tvunget til at tage endnu et fotografi,« tweeter den britiske filminstruktør Peter Lord fra Aardman. »Det er så latterligt smukt.«

@Ava

Edgar Wrights nye film, ’Baby Driver’, høster roser. Tv-kokken Anthony Bourdain er dog ikke glad for den. »Fuck Baby Driver,« tweeter han. Filminstruktøren Ava DuVernay svarer ham: »Du er bedre end det. Kritik behøver ikke være ondskabsfuld.«

 

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her