Folk

Twitterfolk

Ved @monggaard
6. juli 2017

@SenKamalaHarris

»Hvad er det, der gør vort land fantastisk?« spurgte den amerikanske senator Kamala Harris forleden i anledning af USA’s uafhængighedsdag. Og hun svarede selv: »Idealerne bag de ord, vi sagde i 1776, som dikterede, at vi alle skulle behandles lige.«

@realDonaldTrump

Den amerikanske præsident formår på én gang at ryste Europa og give USA lidt fred: »Er ved at gøre mig klar til at rejse til Polen, hvorefter jeg vil rejse til Tyskland og G20-topmødet,« tweetede Donald Trump i går. »Er tilbage på lørdag.«

@PeteLordAardman

Jørn Utzons operahus i Sydney vækker stadig opsigt. »Hver gang man passerer Operahuset i Sydney, er man tvunget til at tage endnu et fotografi,« tweeter den britiske filminstruktør Peter Lord fra Aardman. »Det er så latterligt smukt.«

@Ava

Edgar Wrights nye film, ’Baby Driver’, høster roser. Tv-kokken Anthony Bourdain er dog ikke glad for den. »Fuck Baby Driver,« tweeter han. Filminstruktøren Ava DuVernay svarer ham: »Du er bedre end det. Kritik behøver ikke være ondskabsfuld.«

 

 

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu