Folk

Twitterfolk

Ved @monggaard
10. juli 2017

@realDonaldTrump

Den amerikanske præsident har tweetet sin uforgribelige mening om urolighederne til G20-topmødet i Hamborg: ’Politi og militær gjorde et fantastisk stykke arbejde i Hamborg. Alle følte sig totalt trygge på trods af anarkisterne.’

@Queen_Europa

Europas dronning, kansler Angela Merkel, er ikke på Twitter. Men det er en satirisk udgave af hende, og hun skriver om Ivanka Trumps tilstedeværelse på G20: ’Jeg troede ikke, at det var tag-barn-med-på-arbejdet-dag, men Ivanka tog lille Donald med alligevel.’

@EmmanuelMacron

Imens tillader den stadigvæk forholdsvis nyvalgte franske præsident, Emmanuel Macron, sig at være lidt mere nuanceret i sine G20-tweets: ’Vor tids største udfordring: ikke at efterlade en fragmenteret verden til morgendagens generationer.’

@alyankovic

Den amerikanske sanger og satiriker ’Weird’ Al Yankovic har været på Louvre for at se Mona Lisa. ’Sikkerheden er virkelig skarp her,’ skriver han. ’De ville ikke engang lade mig slikke lærredet én enkelt gang. Tak for at knuse mine drømme, Louvre!’

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu