Læserbrev

63-årig tiggende kvinde anses for at være en trussel mod Danmark

4. august 2017

Den 1. august blev en 63-årig kvinde, som den første efter indførselen af den skærpede straf for tiggeri, der trådte i kraft i juni 2017, udvist fra Danmark. I dommen kan man læse, at det skete med begrundelsen, at hun udgør en truslen mod samfundsinteresserne. Men hvorfor er en 63-årig tiggende, rumænsk kvinde en trussel mod vores grundlæggende samfundsinteresser?

Er det fordi, hun anses som værende skyldig i at ødelægge de unge, er det fordi hun ikke anerkender de af staten anerkendte guder, men nye overnaturlige åbenbaringer og dæmoniske stemmer? Det er da heldigt, at vi har afskaffet dødsstraffen!

Nej, sagen røber i stedet, at visse politikere burde sendes hjem til kommunalpolitik. Peter Skaarup udtaler sin glæde over loven. Jeg er målløs, men jeg er endnu mere målløs over, at de såkaldte sociale demokrater også står bag loven.

Anklageren ved Københavns politi udtaler da også, at »det ikke var den konkrete form for kriminalitet, men den gentagne form for kriminalitet, der udgør en trussel«. Men hvis ikke typen af kriminalitet, men kun gentagelsen i sig selv er forbrydelsen, så er lovgivningen fjollet. Så kunne man lige så godt anklage sit vækkeur for amoralsk adfærd.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Hans Larsen
  • Jørn Vilvig
Eva Schwanenflügel, Hans Larsen og Jørn Vilvig anbefalede denne artikel

Kommentarer

Ole Christiansen

Kvinder på 63 år (eller mere) er klart det mest utryghedsskabende i denne verden.
Jeg fatter ikke at vores ansvarlige politikere ikke fobyder folk at være 63 eller derover.
Så sparer vi osse en masse penge til pension.
Ren win-win.........

Eva Schwanenflügel, Per Klüver, Christian Mondrup, Gert Romme og Hans Larsen anbefalede denne kommentar
Holger Madsen

En 63- årig tiggende rumænsk kvinde udgør en trussel mod vores grundlæggende samfundsinteresser. ?
Hvad er det dog vores borgerlige Danmark er ved at udvikle sig til.?
De borgerlige samfundsstøtter, også kaldet banditter i habitter, ( skatteunddrager, bankdirektører m.fl. ) de går hus forbi, men en gammel fattig tigger fra Rumænien, - hun er farlig for det borgerlige Danmark. -:(

Eva Schwanenflügel, Ole Christiansen, Per Klüver, Hans Larsen og Ole Frank anbefalede denne kommentar