August er sæson for nye begyndelser

Sæsonen for skolestart er over os. Den skal fejres som en højtid for kejtede møder og nye begyndelser
12. august 2017

Det er sæson for skolestart og dermed også for synlig nervøsitet i gadebilledet. Det er en magelig fornøjelse at følge begyndelserne og nerverne på afstand, mens man genoptager en rimelig velkendt hverdag.

Små stolte, højtidelige børn går rundt med nyt tøj og skoletaske på ryggen og med spændte forældre, der ikke vil virke nervøse, i hænderne.

I de store byer vil man snart se studiestartsgrupper på introløb og sammenrystningsudflugter. Det er flokke af højrøstede, håbefulde, selvbevidste unge mennesker med et skægt strejf af kollektiv kejtethed over sig. De kender jo ikke hinanden, de er ikke vant til selskabslege, de håber det bedste.

Folk kan godt virke lidt desorienterede, når de gør deres bedste for at gøre indtryk, passe ind eller skille sig ud. Det springer nok især i øjnene, når man selv engang har vimset rundt og signaleret personlighed i de grønne omgivelser omkring en rusturshytte.

 

Få adgang til hele artiklen og uafhængig kvalitetsjournalistik.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Information.dk

Forsiden lige nu

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu