Folk

Folk

2. august 2017

Scaramucci

For 12 dage siden blev Anthony Scaramucci udnævnt som ny kommunikationsdirektør i Det Hvide Hus. For to dage siden blev han fyret. For fem dage siden skrev magasinet Rolling Stone: »Anthony Scaramuccis æra bliver vanvittig, pinlig og alt for kort.«

Kristensen Berth

Integrationsdebatten andet handlet om friskoler og svømmehaller. Next up: Sandlegetøj. DFs Kenneth Kristensen Berth har set en mistænkelig form i tiger og delt et billede: »Hmmm - er det bare mig - eller ligner dette ikke en sandslot-moske midt i Tigers sortiment?«

 

Hmmm - er det bare mig - eller ligner dette ikke en sandslot-moske midt i Tigers sortiment?

Posted by Kenneth Kristensen Berth on Monday, July 31, 2017

Snowden

Rusland vil ifølge Reuters forbyde teknologier, som gør det muligt at søge på internettet anonymt. Snowden skriver på Twitter, at det vil gøre Rusland »mindre sikkert og mindre frit.« Han kalder det en »politisk tragedie.«

Stuart Stevens

Det er svært at se, hvor konflikterne mellem Trump og hans medarbejdere i Det Hvide Hus vil ende. Men den tidligere rådgiver for den republikanske præsidentkandidat Mitt Romney har et bud: »En fredsbevarende mission til Washington D.C. under ledelse af Danmark.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu