Folk

FOLK

Debat
15. august 2017

Franz Beckerlee

Danmarks svar på Jimi Hendrix – og Gasolins kunstnerisk uundværlige rockmodpol til popskjalden Kim Larsen – fylder 75 i dag og er i fineste form, om end guitaren er sat på rockmuseum. Det er i dag malerierne og japansk havekunst, der rykker.

LGBTQ+

Dette turde i dag være den korrekte forkortelse for ugens stolteste festgængere, der fra i dag folder regnbuebanneret ud og sætter København på den anden ende. Bemærk det inkluderende plus, som rækker ud til observansgrupper, der også er inviteret ...

Pangender m.m.

… men dog ikke kan få deres eget bogstav endnu, måske fordi forkortelsen så bliver for lang. Men nævnes skal de her: Aseksuelle, panseksuelle, pangender, genderqueer, non binary gender og gender variant. Så er det på plads, håber ikke vi glemte nogen.

Yahya Hassan

På de sociale medier kan man nu atter læse den storsælgende unge digter, som ufrivilligt har måttet tilbringe måneder i skyggen. Et første opslag tilsiger Dronning Margrethe al mulig sympati, hvorimod ’Prins-Gal-Malen’ får en ublid medfart.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her