Folk

FOLK

Debat
16. august 2017

Elvis Presley

I dag er der gået fyrre år, siden Kongen forlod bygningen. Hans musik lever, selvfølgelig, men det gør også den vandrehistorie om, at han fakede sin død for at undslippe berømmelsens helvede, og stadig vandrer iblandt os.

Donald Trump

USA, Canada og Mexico mødes i dag for at forhandle om ændringer af deres gensidige frihandelsaftale, NAFTA, som ifølge USA’s præsident er »den værste handelsaftale, der nogensinde er underskrevet«. Så er banen da kridtet op.

Tørstige københavnere

Tre historiske københavnske udskænkningssteder, Hviids Vinstue, Kongens Bar og Skindbuksen forsøges angiveligt chikaneret til lukning af ejendomsspekulanter. I dag kaldes der til modstand ved et folkemøde.

Jens August Schade

Alle tre ligger på dødsruten i det såkaldte Minefelt, som kvarteret kaldes. Af kulturhistoriske grunde ville det være ubærligt, hvis dødsruten blev dræbt og minefeltet undermineret, og den lyse digter her, en gammel stamgæst, ville vende sig i sin grav.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her