Folk

FOLK

17. august 2017

Trængende berlinere

Et økonomisk trængt Berlin griber nu dybt i de kommunale kasser for at realisere et højt prioriteret mål: indførelse af kønsneutrale toiletter. Konkret vil det indebære opsætning af pissoirer for kvinder for 130 mio. euro, så alle kan tisse stående.

Jakob Ellemann

Venstre-ordføreren appellerer nu til ansvarlige borgere om hjælp til at komme bandeuvæsnet til livs – vi skal blot alle ’udvise det hensyn at lade være at købe hash’, så trækkes det økonomiske tæppe for bandeøkonomien væk. Ay Caramba, for et columbusæg!

Robert E. Lee

Sydstatsgeneralen, hvis statuers bevarelse er mærkesag for USA’s atter marcherende højrerabiate, var helst fri. Den slags monumenter ’vil kun holde sårene fra borgerkrigen åbne’, advarede han. Alligevel skød statuer op, navnlig i 1950’erne, borgerretsbevægelsens store årti.

Muhammed VI

I mellemtiden i Marroko har landets monark med tilnavnet De Troendes Behersker holdt en opsigtsvækkende tale mod radikalisering. I denne fastslår han, at der ikke findes 72 jomfruer i Paradis som belønning for martyrer. Sandsynligt, men hvor ved han det fra?

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu