Folk

FOLK

FOLK fra dagens avis

Jens Dresling

19. august 2017

Jan Larsen

Internet-hetzere er mange slags. Som nu de veganere, der falder over skikkelige slagtermester Jan fra Albertslund, der må se sig tilsvinet og idømt bundkarakterer på sociale medier. Ikke fordi hans kød er ringe – hans frikadeller er prisbelønnede. Men fordi det er kød.

Mette Bock

Kulturministre er mange slags. For tiden har vi en, der bizart mener, man kan have ’overkapacitet’ af symfoniorkestre og derfor vil lukke Sjællands. Orkestret kunne sikres økonomisk for samme sum, hun beregnede sig selv i godtgørelse, da hun forlod et chefjob i DR.

Mette Bock II

Kulturministre er mange slags. For tiden har vi en, som får skatteydertilskud til sin lejlighed i København og samtidig tjener på at leje den ud via AirBnb. Det er lige ud af Ayn Rands evangelium: Grådighed er godt, og alt, man kan slippe afsted med, fortjener man.

Malala Yousafzai

Frihedshelte er mange slags. Nogle overlever at blive skudt i hovedet af Taleban som 12-årig, fordi de gerne vil gå i skole, overlever og kan otte senere påbegynde et studium af filosofi og politilogi på Oxford University. Solstrålehistorier kommer ikke bedre.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Niels Duus Nielsen
  • Hans Larsen
  • Poul Anker Sørensen
  • Ejvind Larsen
  • Eva Schwanenflügel
Niels Duus Nielsen, Hans Larsen, Poul Anker Sørensen, Ejvind Larsen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Eva Schwanenflügel

Lejer Mette Bock sin lejlighed ud via Airbnb, bør indtægten fluks fratrækkes den skatteyderbetalte del af huslejen og returneres til statskassen. Og ja, hun burde selv finansiere symfoniorkestret.
Desuden burde hun fyres på gråt papir!

Niels Duus Nielsen, Hans Larsen, Poul Anker Sørensen og Ejvind Larsen anbefalede denne kommentar
Poul Anker Sørensen

Nåhh, med den beskedne indtægt Mette Bock har, er det vel rimeligt, at hun suplerer den med lidt "sort" indtægt ved siden af ?

Eva Schwanenflügel og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar